Information om bokning av rum på Scandic Victoria Tower

Vi har fått veta att utöver de rum vi har reserverat är alla standardrum nu fullbokade på Scandic Victoria Tower. Vi förstår att det finns de av er som vill boka sitt rum till statligt avtalspris men eftersom det statliga avtalet med Scandic bara gäller grupper på max tio personer gäller det alltså inte för de rum vi har reserverat.

Av våra reserverade rum finns just nu 38 stycken kvar och de hålls för oss fram till den 24 september. Eftersom vi vill att alla Suniwebbare ska ha möjlighet att bo på samma hotell, träffas enkelt och diskutera även utanför programmet vill vi inte släppa våra rum tidigare och riskera att de bokas upp av allmänheten. Vilket vi hoppas att ni förstår.

Det här betyder alltså att om du vill vara säker på att få ett rum på Scandic bör du boka ett av våra reserverade rum innan den 24 september. Vill du chansa på att få ett rum till statligt avtalspris kan du såklart försöka att boka efter den 24 september men då garanteras ingen plats eftersom rummen släpps för allmän bokning.

Mer information om boende, priser och alternativ finns här.