Suniweb 2010

Suniweb-nätverket träffas på KTH i Stockholm den 20-21 oktober 2010. Konferensen äger rum i huvudbyggnaden på KTH:s campus på Valhallavägen.

Titta på inspelningar av 21010 års presentationer, eller läs hela programmet.

Campus ValhallavägenProgrammet är som vanlig fullspäckat. Ett dussintal intressanta talare kommer att dela med sig av sina kunskaper och berika dig i ditt fortsatta webbarbete. Gott om tid finns också för mingel med andra högskolewebbare och utbyte av tankar och idéer. När du anmäler dig till konferensen anger du vilket seminariealternativ du föredrar i de seminarieblock som hålls båda dagarna.

Lunch första dagen intas i anslutning till konferenslokalerna. Andra dagen rör vi oss ett par hundra meter till Restaurang Systerobror längre upp på campus. Den mellanliggande kvällen tillbringar vi i Spårvagnshallarnas festlokaler med efterföljande barhäng på den intilliggande puben Man in the Moon, Tegnérgatan 2C. Gångavstånd från hotell och konferens.

Till KTH tar du dig enklast till fots från de förbokade hotellen (se anmäningsformulär) eller med Tunnelbanans röda linje mot Mörby Centrum, kliv av vid station Tekniska högskolan (tre stopp från T-centralen).

Stockholms Lokaltrafiks reseplanerare

Anmälan till konferensen öppnar 1 augusti!

Leave a Reply