Välkommen till KTH!

Nu är det bara ett par dagar kvar till årets upplaga av Suniweb-konferensen. Den 20-21 oktober ses vi för två fullspäckade dagar på KTH i Stockholm.

Program och kartor i menyn till höger…

Registrering och fika från kl 9.00 på onsdagen. Kl 10.00 sparkar vi igång. Allt sammans kommer att äga rum i E-huset på KTH:s campus på Valhallavägen. Kika i kartan för att hitta rätt. Ni som kommer med tunnelbana följer skyltarna från station Tekniska högskolan (uppgång Östra Station).

Vår enda gemensamma utflykt utanför campus blir onsdagens middag då vi träffas kl 19 på Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57A.

Torsdag morgon före ordinarie program finns salar tillgängliga för frivilliga erfarenhetsutbyten och gruppdiskussioner. Meddela gärna oss som arrangerar om ni vill samla ihop folk kring ett visst ämne så kan vi se till att det får spridning.

KTH tillhandahåller konto för trådlös uppkoppling, men ingår även i Eduroam-samarbetet (kolla gärna om Eduroam-konto är aktiverat innan).

Twittra om Suniweb med taggen #suniweb. Info om talare, program, kartor, nedladdningsbara filer och annat finns på www.suniweb.se.

Frågor och synpunkter skickas till infomaster@kth.se.

Hälsningar,

Suniweb KTH 2010